Bekijk rijles pakketten

Beste rijschool Alblasserdam:

Verkeersschool Dordt

Welkom bij de meest vertrouwde Rijschool Alblasserdam : Verkeersschool Dordt !

Ben je op zoek naar een professionele rijschool in Alblasserdam om jouw rijavontuur te beginnen? Zoek niet verder! Onze rijschool biedt hoogwaardige rijlessen aan die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en niveau. Met onze jarenlange ervaring en toegewijde instructeurs, zorgen we ervoor dat je met vertrouwen achter het stuur stapt.

Onze Rijschool Diensten:

  1. Rijlessen op Maat: Bij Rijschool Alblasserdam geloven we in het individu. Daarom bieden we rijlessen op maat aan, aangepast aan jouw leertempo en vaardigheden. Of je nu een beginner bent of al wat rijervaring hebt, onze instructeurs passen zich aan jouw behoeften aan.
  2. Gecertificeerde Instructeurs: Onze ervaren en gecertificeerde instructeurs zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige rijinstructie. Ze zijn geduldig, vriendelijk en hebben een diepgaande kennis van zowel verkeersregels als veiligheid. Met hun begeleiding ben je goed op weg naar het behalen van je rijbewijs.
  3. Modern Lesmateriaal: Onze rijschool maakt gebruik van modern lesmateriaal en goed onderhouden lesvoertuigen die zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. We streven ernaar om jou een comfortabele en veilige leeromgeving te bieden.
  4. Flexibele Planning: We begrijpen dat het leven druk kan zijn, daarom bieden we flexibele lesplanningen aan. Of je nu doordeweeks, in het weekend, overdag of ’s avonds wilt lessen, wij passen ons aan jouw schema aan.
  5. Slaaggarantie: Jouw succes is ons doel. Daarom bieden we een slaaggarantie aan voor je rijexamen. We blijven met je werken totdat je klaar bent om zelfverzekerd en competent de weg op te gaan.

Kies voor Rijschool Alblasserdam en zet de eerste stap richting veilig en zelfverzekerd autorijden. Neem vandaag nog contact met ons op om je proefles in te plannen. Samen bereiken we de weg naar succes!

Proefles aanvragen

Over onze rijschool in Dordrecht

rijschoolzwijndrecht
  • Als best beoordeelde rijschool regio Dordrecht

  • Klantvriendelijke, WRM gecertificeerde instructeurs

  • Communicatie op jouw niveau

  • Betalen in termijnen

  • Rijles in het Nederlands & Engels

Bekijk rijlespakket

Verkeersschool Dordt is in 2017 opgericht in Dordrecht. Wij geven rijles in Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht. In de loop der jaren hebben we ons naar de best beoordeelde rijschool in de regio Dordrecht weten te werken.

Ons doel is ervoor te zorgen dat jij veilig en zelfstandig de weg op kan. Dit doen we in een informele en leuke sfeer in de auto waardoor jij je op je gemak zal voelen.

Een van de zaken waar we bij Verkeersschool Dordt in uitblinken is iets wat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn. We hebben het over klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Bij Verkeersschool Dordt geven we het goede voorbeeld door op respectvolle wijze met jou om te gaan. Dit vinden wij vanzelfsprekend, heldere communicatie op jou niveau dat is het handelsmerk van onze rijschool.

Wij houden je vorderingen nauwkeurig bij en zorgen na elke les dat jij feedback krijgt zo blijf je op de hoogte van jou vooruitgang en jou aandachtspunten. Dit maakt het allemaal duidelijker voor je en je zal merken dat je hierdoor sneller vorderingen maakt. 

Onze WRM- gecertificeerde rijinstructeurs geven kwalitatief hoogwaardige rijlessen, waardoor je het beste resultaat zult behalen en op een veilige manier je rijbewijs kan halen.

Onze instructeurs worden iedere 5 jaar bijgeschoold bij het Innovam Branche Kwalificatie Instituut ( IBKI ).

Het doel van de bijscholing is om de rijinstructie en de kwaliteit van de rijopleiding te verbeteren.