Over onze rijschool

Over onze rijschool Dordrecht

rijschool dordrecht

Verkeersschool Dordt is opgericht in Mei 2017.

Ons doel is: ervoor zorgen dat jij veilig en zelfstandig de weg op kan. Dit doen we in een informele en leuke sfeer in de auto waardoor jij je op je gemak zal voelen.

Een van de zaken waar we bij verkeersschool Dordt in uitblinken is iets wat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn. We hebben het over klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Helaas zijn er in de rijschoolbranche een aantal beunhazen actief die de goede naam van hun collega’s te grabbel gooien. Bij verkeersschool Dordt geven we het goede voorbeeld door op respectvolle wijze met jou om te gaan. Dit vinden wij vanzelfsprekend, Glasheldere communicatie op jou niveau dat is het handelsmerk van onze rijschool. Wij houden jou vorderingen nauwkeurig bij en zorgen na elke les dat jij op de hoogte blijft van jou vooruitgang en jou aandachtspunten. Dat maakt het allemaal duidelijker en je zal merken dat je sneller vorderingen maakt. 

Onze WRM- gecertificeerde rijinstructeurs geven professionele rijlessen van hoge kwaliteit, waardoor je het beste resultaat zult behalen en op een veilige manier je rijbewijs kan halen.

Onze instructeurs worden iedere 5 jaar bijgeschoold bij het Innovam Branchekwalificatie Instituut ( IBKI ).

Het doel van de bijscholing is om de rijinstructie te verbeteren zodat hierdoor het aantal verkeersongevallen kunnen worden teruggebracht.

WhatsApp Proefles inplannen? WhatsApp ons